Privacy

Sprint Print Snel/Druk/Service B.V., gevestigd aan De Factorij 34c, 1689 AL Zwaag/Hoorn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

http://www.sprintprint.nl/ De Factorij 34c
1689 AL Zwaag/Hoorn
+31 88 0229 229

Persoonsgegevens die wij verwerken

Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
– ras
– gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@sprintprint.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Sprint Print Snel/Druk/Service B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@sprintprint.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Sprint Print Snel/Druk/Service B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@sprintprint.nl

Levensfoto

Geef kanker een gezicht In opdracht van Levensfoto – Heidy Brakenhoff hebben wij dit gehele project mogen begeleiden en produceren. Van het uitzoeken van de bijpassende papiersoort ‘Cocoon Offset’ tot het juiste gevoel met een afwerking door Soft-touch laminaat. De boeken zijn te bestellen via https://www.levensfoto.nl/winkel/. Laat u pakken door deze eerlijke en ontroerende verhalen. Sprintprint […]

WUA!

WUA! The Digital Excellence Challenge In opdracht van WUA! te Amsterdam hebben wij een prachtig hardcover gebonden boek ‘The Digital Excellence Challenge’ mogen produceren. Door het handige landscape formaat en de mat-laminaat finishing is dit een waar genot om te lezen en te bewaren. En nee niet alleen de inhoud telt, het oog wil tenslotte ook wat. Bent […]

KAZAM Benelux

In opdracht van KAZAM Benelux heeft de studio de reeds gemaakte huisstijl bewaakt. Het maken van diverse visitekaartjes met geplakt gekleurd tussenvel, of het maken van gebruikershandleidingen, zijn door ons verzorgd. De producten zijn verstuurd naar diverse adressen en personen in Europa door onze samenwerking met dé koeriersdienst Luna Koeriers. Disciplines:  Huisstijl-bewaking • studio werkzaamheden • printwerk • drukwerk […]

ProdInter Holland BV

Productcatalogus In opdracht van ProdInter Holland heeft Sprintprint een prachtig gebundelde catalogi gemaakt. Een 248 pagina’s tellende catalogus met alle producten op een rij, een handige index voor het zoeken op finishing of artikelnummer is ook meegenomen. Een fijne samenwerking met ProdInter Holland heeft geresulteerd in een exclusief ogende catalogus. De Finishing Touch doormiddel van een Soft-Touch-laminaat […]

Rabobank West-Friesland

Een aandeel in elkaar In opdracht van Rabobank West-Friesland hebben wij deze prachtige uitgave mogen verzorgen. Het boek met inspirerende verhalen over de West-Friese ondernemer heeft de uitstraling die gewenst is. Sprintprint is verantwoordelijk geweest voor zowel de vormgeving als voor de gehele productie. Bent u geïnteresseerd wat wij voor uw kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan of kom […]

Allsorb Air Filter

Minimale restyle met maximale impact! In opdracht van Allsorb® ‘Dé specialist in luchtfilters’ heeft de studio een restyle doorgevoerd. Het logo is voorzien van licht afgeronde hoeken, glossy-effect en heldere eigentijdse kleuren. Samen met de restyle van het huisstijl-drukwerk levert dit weer een hedendaagse uitstraling op. Bent u ook toe aan een restyle van uw huidige huisstijl? Uw vraag komt […]

Schipper Kozijnen

Voor Schipper Kozijnen kregen wij de opdracht om hun gewaardeerde personeelsblad ‘De Rode Draad’ te restylen en mee te denken met een nieuw ontwerp. Het eindresultaat is een magazine van 64 pagina’s, gebrocheerd en de cover is voorzien van glanslaminaat. Iedere uitgave heeft een gewijzigde cover aansluitend op het jaargetij. Al met al een fijn leesbaar […]

Boekweit | Olie Makelaars

Softcover brochures In opdracht van Boekweit | Olie Makelaars heeft Sprintprint deze softcover brochures mogen ontwerpen en produceren. De brochures bundelen alle informatie over een tweetal projecten in de Bangert en Oosterpolder in Zwaag. Vormgeving Onze studio is verantwoordelijk geweest voor de gehele vormgeving en begeleiding van de brochures. Heeft u als bedrijf ook een project die […]

il miogusto®

il miogusto® FOR THE COLOURFUL Door de gedreven en jonge ondernemers die het merk il miogusto® ontwikkelde werd de studio gevraagd om de reeds gemaakte huisstijl te bewaken. De werkzaamheden zoals het voorzien van POS-materiaal met de juist beelden of het druk-gereed maken van grotere producties. Onze studio heeft veel ervaring met packaging en de daarbij behorende specificaties. Bent […]

Veelzijdig baken

Stichting Oosterkerk Hoorn In opdracht van Stichting Oosterkerk Hoorn mochten wij een rijk geïllustreerde hardcover boek produceren. Samen met ons vaste contactpersoon Hans Rijswijk hebben we 156 pagina’s tellend boek ontworpen. Dit boek geeft een kijk in de geschiedenis van De Oosterkerk van Hoorn. Het boek is in de betere boekhandels te vinden en een waar […]

Heddes Bouw & Ontwikkeling

Al geruime tijd is de studio verantwoordelijk voor de creatie en het print- en drukwerk van vele uitingen voor Heddes Bouw & Ontwikkeling in Hoorn. Bijvoorbeeld het personeelsblad, ‘De Koppeling’, de jaarlijkse terugkerende kalenders en brochures met gekoppelde landingspagina’s. Wilt u weten wat wij voor u organisatie kunnen betekenen? Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Disciplines:  Advies • vormgeving • drukwerk • printwerk Labels: […]

St. Oosterkerk Hoorn

Onlosmakelijk verbonden Voor de Stichting Oosterkerk Hoorn mocht SprintPrint een rijk geïllustreerde uitgave ontwerpen en produceren. Ter ere van het gebrandschilderde glas-in-lood raam welke reeds is onthuld. Samen met ons vaste contactpersoon Hans Rijswijk is dit een uitgave geworden waar u als lezer wordt meegetrokken in het gehele proces. Disciplines:  Advies • vormgeving • productie Labels: Stichting Oosterkerk Hoorn Bezoek website: www.oosterkerkhoorn.nl