Cadeauverpakkingen maakt het cadeau af

Cadeauverpakking voor Warenhuis Hoorn

Een mooie cadeauverpakking maakt de beleving compleet

Een cadeau geven zonder verpakking is het net niet. De verrassing van wat eronder zit, het openmaken, geeft net dat beetje extra twist. Een mooie cadeauverpakking maakt de beleving compleet. Jouw klanten en/ of werknemers verdienen deze beleving. Wat voor cadeauverpakking jouw bedrijf nodig heeft, Sprintprint kan het leveren.

Soorten verpakkingen

Ieder cadeau of geschenk vraagt om een eigen cadeauverpakking. Wil je liever een traditionele verpakking of de nieuwe collectie? Met glitters of mat? Sprintprint kan jou verbazen met onze mogelijkheden. Wat is er allemaal te krijgen op het gebied van cadeauverpakkingen?

  • Specials packaging: De cadeauverpakking der cadeauverpakkingen als het gaat om jouw flesje bubbels mooi in te verpakken. Het bedankje voor jouw speciale klanten. Digitaal drukwerk door een laser op een softtouch matlaminaat met een opdikkende UV lak. De cadeauverpakking der cadeauverpakkingen als het gaat om jouw flesje bubbels mooi in te verpakken. Het bedankje voor jouw speciale klanten.
  • Magneetdozen, verzenddozen, postdozen of bier- wijnverpakking: prachtig en betaalbaar deze cadeauverpakking. Uiteraard kan deze verpakking ook naar wens worden ontworpen, Sprintprint denkt graag met jou mee.
  • Luxe papieren tassen: een nieuw product wil je meegeven in een mooie luxe tas. Welke uitstraling jouw tas nodig heeft, wij zorgen voor de juiste look. Deze tassen zijn ook te bestellen als cadeauverpakking om meerdere producten in te stoppen, zoals een goodiebag.
  • Cadeaupapier: dubbelzijdig of enkel, net dat ene randje wat zichtbaar wordt bij omvouwen. Cadeaupapier kan zoveel spannender dan de rollen die overal te koop zijn. Behalve ons uitgebreide assortiment, denken wij graag mee als je een speciale wens hebt voor cadeaupapier.
  • Zijdevloei: zijdevloei is een prachtige chique cadeauverpakking. Ingepakt over cadeaupapier voor die speciale touch. Denk aan een mooie fles parfum, gewikkeld in cadeaupapier met zijdevloei erover. Jouw klant of werknemer houdt hier een mooie herinnering aan.
  • Vetvrij papier: geen vetvlekken op jouw mooie cadeauverpakking! Jouw klant verdient vetvrij papier, uitermate geschikt om olijfolie of cremes in te verpakking en de luxe uitstraling te bieden die daarbij hoort. Speciaal met jouw logo of een ander ontwerp? Wij denken graag met jou mee.

Cadeauverpakkingen van Sprintprint

Cadeauverpakking ofwel packaging is een sterk onderdeel binnen ons bedrijf geworden. ‘A good first impression can work wonders’ en daar geloven wij in. Uw onderneming visualiseert vooral de creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid. Vervolgens denken wij mee in ontwerp, aanmaken van werktekeningen voor uw eigen ontwerpafdeling en daarbij behorend geven wij u het juiste advies in materialen, kostprijs en mogelijkheden van levering.

Wijn en Spijsbox