Magneetdoos

De geschenkdoos met de perfecte look

Een magneetdoos is dé verpakking als jouw merkbeleving draait om het uitstralen van luxe, perfectie en kwaliteit. Met zijn luxe uitstraling maakt de magneetdoos van elke verpakking een cadeau.

Wat zijn magneetdozen?

Het woord zegt het al, de magneet in de klepsluiting zorgt voor de sluiting van de doos. Geen plakband of ander tape wat nodig is om de doos te sluiten. Heb je jouw cadeau mooi verpakt, dan is plakband geen mooie finisher. Een magneet wel, onzichtbaar en eindeloos hersluitbaar. De magneetdoos is perfect voor hergebruik en hierdoor duurzaam. Klepdozen worden deze magneetdozen ook genoemd en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en formaten. Een klein cadeau krijgt door de magneetdoos direct een chique uitstraling. Naast de luxe uitstraling die de magneetdoos heeft is de verpakking erg gewild door zijn stevige kwaliteit. De magneetdozen worden gemaakt van hard geplastificeerd karton en zorgen voor een zijdezachte look & feel.

Personaliseer jouw magneetdoos

De magneetdoos is de ideale winkelverpakking en webshopverpakking. Sprintprint zorgt ervoor dat jouw magneetdoos jouw persoonlijke touch heeft. Wij personaliseren naar wens iedere magneetdoos. Wil je de binnenkant een andere kleur geven en jouw logo of ontwerp op de doos? Personaliseer en geef zo jouw visitekaartje af! Jouw luxe cadeauverpakking nog luxer door een gepersonaliseerd vloeipapier als verpakking in de geschenkdoos? Sprintprint denkt hierin graag mee en zorgt voor een prachtig geheel. Sprintprint zorgt ervoor dat de klant bij het zien van jouw persoonlijke verpakking blij wordt, voordat het cadeau is uitgepakt.

Sprintprint voor jouw bedrukking

Sprintprint doet meer dan bedrukken van luxe geschenkdozen. Onze grafische ontwerpers denken graag met jou mee in het gehele proces. Een eigen ontwerp aanleveren en samen finetunen daagt ons uit om jouw luxe magneetdoos tot de beste cadeauverpakking te maken die je je klant wilt geven. De magneetdozen kunnen in diverse maten worden geleverd en zijn makkelijk in elkaar te zetten. Neem vrijblijvend contact met ons op over de vele mogelijkheden die er zijn en wellicht worden jouw producten binnenkort verpakt in een prachtige magneetdoos.