Vloeipapier bedrukken voor een compleet cadeau

Een feestje om uit te pakken

Wauw! Dat is het eerste wat bij jouw klant op moet komen bij het open maken van de doos. En nog niet door het product, maar het prachtig bedrukte vloeipapier wat om het product zorgvuldig is verpakt. Vervolgens het papier dat door je vingers knispert en wat wil je graag weten wat er onder dit vloeipapier verbogen zit! Jouw product verdient een bijzondere verpakking en moet een feestje zijn om uit te pakken. Vloeipapier bedrukken door Sprintprint maakt van jouw cadeau een ware eyecatcher.

Vloeipapier bedrukken met jouw brand

Vloeipapier geeft net dat beetje extra’s om jouw product feestelijk te verpakken, waardoor de klant jouw brand niet vergeet. Vloeipapier bedrukken kan op verschillende manieren:

  • Strooidruk: deze methode wordt het meest toegepast. Jouw logo of ontwerp wordt diverse keren in het klein op het mooie zijden vloeipapier gedrukt. Jouw brand wordt hierdoor niet vergeten.
  • Positiedruk: bedrukking komt altijd op een vaste plaats op het vel. Positiedruk op vloeipapier wordt bijvoorbeeld gebruikt bij een fotobedrukking of als de bedrukking niet in een patroon wordt gedrukt.

Vloeipapier bedrukken is meer dan een papier

Vloeipapier of zijdevloei wordt veel gebruikt om producten te verzenden in verzenddozen door webshops en andere bedrijven. Vloeipapier heeft naast de onvergetelijke look ook een beschermende factor. Het dient als beschermende laag tussen de kwetsbare producten en de verzenddoos. Perfect middel voor webshops dit vloeipapier. Vloeipapier bedrukken kan op verschillende diktes, kwetsbare producten kunnen hierdoor luxe worden ingepakt met dikker vloeipapier en logo van jouw brand.

Vloeipapier als musthave voor jouw product

Jouw product staat in het geheugen gegrift en niet alleen door het mooie product, maar het totaalplaatje. Een prachtige tas of cadeaudoos is niet meer genoeg als cadeauverpakking. Maak de look compleet met het bedrukte vloeipapier. Ook in een goodiebag is bedrukt vloeipapier niet meer weg te denken. Sprintprint gaat jouw vloeipapier bedrukken en staat bij jouw klant op het netvlies. Welke kleur, soort papier en hoeveelheid heb jij nodig? De mogelijkheden zijn eindeloos! Sprintprint denkt graag met jou mee en samen zorgen we voor een prachtig eindresultaat, onmisbaar voor jouw product en niet meer weg te denken bij de klant.