Sprintprint
hoe het allemaal begon.

Neem contact met ons op

1981

We zijn begonnen met een pak papier, kopieerapparaat en kassa. Onze auto’s brachten supersnel drukwerk rond in geheel West Friesland en waren zelfs voorzien van mobilofoon. Nog steeds proberen wij razendsnel en vakkundig uw drukwerk op de afgesproken datum te leveren. Dat is nooit veranderd.

1986

Het begin. Aan de Nieuwe Steen in Hoorn. Hier werd alles geregeld op het gebied van fotokopieën en het toen betere knip-en-plakwerk. Veel ondernemers, verenigingen en overheidsinstellingen uit West-Friesland konden de weg naar Sprintprint goed vinden. Nog steeds blijft deze plek voor ons magisch en tovert het een glimlach op ons gezicht.

1990

Een nieuw kantoorpand aan de Het Beurtschip in Hoorn werd een feit. Een productieruimte beneden, een kantoor én het nieuwe onderdeel een ijzersterke eigen studio. Een creatieve en professionele plek voor u als grafisch ontwerper, stichting of organisatie.

2000

Een nieuwe stap werd gemaakt van Het Beurtschip naar onze huidige locatie De Factorij in Zwaag. Hier werden al onze dromen waar: een gelijkvloerse productieruimte en vooral een eigentijds en speels interieur.

2023

De toekomst ziet er voor onze organisatie goed uit. Vooral door nieuwe wegen die zijn ingeslagen op het gebied van digitaal drukwerk, verpakken, labeling, design en een breed scala aan specialistische producties. Onze productielocaties bevinden zich in heel Europa en zijn flexibeler en creatiever dan ooit.