Sprintprint zorgt voor duurzame verpakkingen

Maak van jouw duurzame verpakkingen een ware eye-catcher

Plastic soup en single use. Termen waar je niet omheen kunt. Duurzame verpakkingen zijn daarom te trend. Sprintprint maakt van jouw duurzame verpakkingen een ware eye- catcher. Jouw klanten leveren hun producten hierdoor zorgeloos en met een statement af.

Onze duurzame verpakkingen

De papieren verpakkingen die wij leveren zijn ontworpen om gerecycled te worden. Het is van tenminste 95% papier gemaakt met of zonder recyclebare coating. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de keuze van lijm en inkt. Welke duurzame verpakkingen kunnen we leveren aan jouw bedrijf, uiteraard met de tekst en/ of logo naar keuze?

  • Cadeauzakjes: geeft jouw cadeaubon net die persoonlijke touch.
  • Enveloppen: te bedrukken in iedere kleur, met of zonder tekst/ logo.
  • Webshop Bags: duurzaam versturen van grotere producten. Retourneren? Geen probleem, de bags zijn sterk. Samen met de handige plakstrip wordt het product veilig geretourneerd.
  • Snackbags: nootjes, snoep, of fingerfood versturen? Online borrelen is nu mogelijk door jouw snacks in deze duurzame verpakking naar werknemers of relaties te versturen. Snackbags gemaakt van papier of plastic. Wij leveren ze duurzaam en gepersonaliseerd.
  • Brievenbusboxen: volledig recyclebaar en in alle maten verkrijgbaar. De ideale duurzame verpakking als het gaat om bloemen, boeken, videogames of andere producten die door de brievenbus passen.

Duurzame verpakking voor jouw bedrijf

Verantwoord en gepersonaliseerd een product afleveren? Sprintprint zorgt voor de duurzame verpakking. De duurzame verpakking bevat zo min mogelijk materiaal en bestaat grotendeels uit hernieuwbare of gerecyclede materialen. Fabrikanten gebruiken tijdens de productie duurzame technologieën. Hierdoor wordt verspilling van grondstoffen zoveel mogelijk voorkomen. Sprintprint is op de hoogte van deze processen en leveren de beste producten.

Neem contact op en wij gaan aan de slag met jouw gepersonaliseerde duurzame verpakking.