Houd het vers met unieke voedselverpakkingen

Gepersonaliseerde verpakkingen zijn door de jaren heen een sterk onderdeel geworden bij Sprintprint. Wij geloven in ‘a good impression can work wonders’. Welke creativiteit wil je zien in jouw voedselverpakking en welke kwaliteit is belangrijk? Wij denken mee in ontwerp en maken werktekeningen voor jouw ontwerpafdeling. Daarbij hoort ook het geven van het juiste advies over materialen, kostprijs en mogelijkheden van levering.

Voedselverpakking maken de 'FOOD’

Zoals kleding ‘de man’ maakt, maakt de voedselverpakking de ‘FOOD’. Jouw product moet opvallen tussen alle andere producten. Het product heeft maar 2 seconden de tijd om op te vallen. Kort en krachtig is de juiste key tot succes! Wat zorgt ervoor dat jouw merk opvalt? Laat dat maar aan ons over. Grote kleurvlakken en sterke kleurcontrasten of een ‘blok- presentatie’ van meerdere producten binnen dezelfde ontwerpen is iets wat ‘pakkend’ is. Een lekkere foto van de inhoud, waardoor het water in de mond loopt gecombineerd met het perfecte lettertype. Zomaar wat ideeën waardoor jouw product zegt ‘pak mij, ik ben het waard!’

De voedselverpakkingen van Sprintprint

Het versterken van jouw identiteit door een pakkende voedselverpakking is een sterk onderdeel van Sprintprint. Waar kun je aan denken om jouw product de juiste identiteit te geven?

  • Verpakkingen van unieke flessen, zoals bier of een mooie fles olijfolie. Door een unieke bedrukking op stevig bruin karton, met de juiste draagkracht, geef je zowel de fles als de verpakking de juiste aandacht.
  • Labels voor op potten of flessen. Met onze speciale lasertechniek wordt de label in een unieke vorm gestanst en wordt het voorzien van satijn met laminaat. Van digitaal (HP Indigo) tot groot volume flexo offset, wij leveren alle materialen en manieren van productie.
  • Voedselverpakking voor een speciale gelegenheid binnen jouw bedrijf? Een geboortekaartje op een fles i.p.v. op papier? Gebruik een origineel label! Koekjes verpakken in een duurzaam bruin zakje? Zorg voor een pakkende label op het zakje, die we samen ontwerpen en dit zakje wordt gegarandeerd als eerste gepakt. Labels op een rol, ontzettend efficiënt voor zowel een kleine als grote oplage.
  • Luxere voedselverpakking, zoals een mooie doos voor bonbons? Sprintprint is jouw bedrijf. Door onze unieke technieken, geven we jouw bonbons de uitstraling die ze verdienen. Het vloeipapier in de doos maakt de look compleet.
  • Box voor wijn en spijs, deze boxen worden door ons ontworpen en geproduceerd. Keep it simple, de box zegt genoeg. In corona tijd waren de boxen niet aan te slapen en zijn gebleven. Perfect om iemand te verrassen en op afstand te borrelen.

Sprintprint jouw keuze als het gaat om gepersonaliseerde voedselverpakking

Enthousiast en geïnspireerd geraakt door alle mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem contact op met Sprintprint en wij bespreken welke verpakking het best bij jouw product past.