Verpakkingsdoosjes

Mooi en stijlvol presenteren

Verpakkingsdoosjes zijn een geweldige manier om je producten mooi en stijlvol te presenteren. Of je nu een verpakking voor een eenmalig gebruiksvoorwerp ontwerpt of een verpakking voor een luxe product, SprintPrint zorgt dat jouw verpakking een visueel aantrekkelijke indruk maakt bij je doelgroep.

Verpakkingsdoos ontwerpen

Een goed ontworpen verpakking kan het verschil maken tussen een product dat op de plank blijft liggen en een product dat uit de winkel vliegt. Ons team van ervaren ontwerpers werkt graag samen om een uniek en aantrekkelijk ontwerp te creëren dat perfect bij uw product en merk past.

Bij het ontwerpen van verpakkingsdoosjes zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. De gebruikte materialen moeten passen bij de producten die u verpakt. Daarnaast moet het ontwerp stevig, opvallend en aantrekkelijk zijn. Wij denken graag mee in het ontwerp en indien gewenst kunnen we ook werktekeningen aanmaken voor uw eigen ontwerpafdeling.

Soorten verpakkingsdoosjes

Er zijn vele soorten verpakkingsdoosjes. Elk soort heeft zijn eigen eigenschappen en unieke uitstraling. Voorbeelden:

  • Cadeauverpakkingen: Een mooie cadeauverpakking maakt de beleving compleet.
  • Webshop Bags: duurzaam versturen van grotere producten. Retourneren? Geen probleem, de bags zijn sterk. Samen met de handige plakstrip wordt het product veilig geretourneerd.
  • Snackbags: nootjes, snoep, of fingerfood versturen? Online borrelen is nu mogelijk door jouw snacks in deze duurzame verpakking naar werknemers of relaties te versturen. Snackbags worden gemaakt van papier of plastic.
  • Voedselverpakkingen: een unieke en geschikte verpakking voor bier, wijn, bonbons, koekjes, borrelplankjes, olijfolie en meer.
  • Brievenbusboxen en postdozen: volledig recyclebaar en in alle maten verkrijgbaar. Of het nu gaat om bloemen of boeken, wij maken een verpakking op maat.
  • Magneetdozen: Een magneetdoos is dé verpakking als jouw merkbeleving draait om het uitstralen van luxe, perfectie en kwaliteit. Met zijn luxe uitstraling maakt de magneetdoos van elke verpakking een cadeau.

Na opening…

Focust u zich op een luxe uitstraling? Denk dan ook eens aan bedrukt vloeipapier in de doos. Het knisperende vloeipapier geeft net dat beetje extra’s om uw product feestelijk te verpakken.

Samenwerken

Packaging is een sterk onderdeel binnen ons bedrijf. Dus bent u op zoek naar een unieke verpakkingsdoos? SprintPrint verzorgt de perfecte uitstraling waar iedereen blij van wordt! Heeft u vragen? Neem contact op.